24 maig 2017

URV Activ@ - Diari digital de la Universitat Rovira i Virgili

Cerca avançada
13/06/2016

La URV titula 365 persones en programes de postgrau propis el 2016

Les persones titulades enguany han seguit 26 programes acadèmics, per a continuar i aprofundir en la seva formació o especialització. El Centre de Formació Permanent de la Fundació URV ha organitzat l’acte de lliurament dels títols 2016, que ha tingut lloc el divendres, 10 de juny a la seu del centre, als jardins de Mas Miarnau de Reus

24/05/2016

Estudiants nord-americanes de Ciències de la Salut fan un Study Abroad a la URV

El programa Health care in Spain: a Cross-cultural exploration of illness and wellness, amb la participació de catorze estudiants de la Universitat James Madison, es fa del 23 de maig al 10 de juny a la Facultat d’Infermeria. L’objectiu és conèixer el sistema sanitari i adquirir coneixements lingüístics d’espanyol i culturals

24/05/2016

El Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació implanta la nova norma UNE 166002:2014 de gestió de la R+D+i

El Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi) de la Fundació URV supera l’auditoria de manteniment del Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9001:2008 i implanta la nova norma UNE 166002:2014 de Gestió de la Recerca, Desenvolupament i Innovació

22/06/2015

300 persones en l’acte d’entrega dels títols propis de postgrau de la URV 2015

L’acte, de caràcter anual, ha tingut lloc el divendres 19 de juny als jardins de Mas Miarnau de Reus, seu del Centre de Formació Permanent de la Fundació URV. Més de 121 persones, que han volgut reciclar-se o especialitzar-se professionalment, acompanyades del professorat, familiars i amics, han rebut el títol dels seus estudis universitaris. El total d’alumnes titulats de postgraus propis de la URV d’enguany ha estat de 335, que han cursat 22 programes acadèmics diferents

30/04/2015

La Generalitat i la URV col·laboren per millorar la qualitat del tast d’olis identificant els processos psicològics implicats

Com influeix l’estat anímic i psíquic dels tastadors d’oli en el seu judici? Això és el que volen esbrinar els investigadors del grup de recerca Metodolo del Departament de Psicologia de la URV, mitjançant un projecte d’anàlisi de les variables psicològiques implicades en el tast d’oli d’oliva. L’objectiu és assolir un procés de tast d’olis de més qualitat, identificant punts de millora i desenvolupant-los a la pràctica. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat ha signat un acord amb la Fundació URV per tal de desenvolupar aquest projecte