31/03/2020

Informacions de la URV sobre la COVID-19

La Universitat estarà tancada fins a nou avís i es farà la docència a distància quan sigui possible (última actualització: 31/03/2020)

Davant de la situació causada pel coronavirus (COVID-19), la Universitat Rovira i Virgili (URV) fa públiques les següents informacions:

-La rectora ha emès una resolució a 15 de març que estableix les mesures que pren la URV per contribuir a la reducció dels contagis del COVID-19 i que inclou el tancament de les instal·lacions, a excepció dels serveis bàsics indispensables, i l’establiment de mecanismes per assegurar la continuïtat de les tasques laborals des de casa.

– Es manté el cessament de l’activitat lectiva presencial, i es farà la docència a distància quan sigui possible. Es treballa en els canvis necessaris perquè les activitats avaluatives es puguin dur a terme, amb un canvi de modalitat o del calendari previst. Més informació aquí.

-La URV ha creat una comissió de seguiment i actuació per la COVID-19 que informa diàriament la comunitat universitària, a través de la web, xarxes socials i de la resta de canals de comunicació, de l’evolució de la situació i les novetats que es vagin produint.

– Aquesta comissió ha elaborat un protocol intern d’actuació per l’alerta sanitària, que determina les mesures a adoptar tant als campus com pel que fa a l’activitat acadèmica i que pretén ser una guia per resoldre els dubtes de la Comunitat URV. Aquest protocol està en revisió permanent.

-Pel que fa als desplaçaments, el tancament no permet acollir a la Universitat els estudiants, PAS i PDI procedents d’altres països. A més a més, es recomana posposar o cancel·lar l’estada als països i regions de risc als estudiants, PAS i PDI pendents de fer una mobilitat a través del programa Erasmus. La Comissió Europea ha qualificat la situació actual de “força major”.

-La institució recorda que cal seguir les indicacions de l’Agència de Salut Pública, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

-La URV informarà de qualsevol novetat que pugui afectar la comunitat universitària així com de les recomanacions o mesures que es puguin prendre al respecte.

– La informació s’actualitzarà al web www.urv.cat/coronavirus. A les xarxes socials de la Universitat també s’hi troba tota la informació de servei que pot afectar a la comunitat URV i que queda recollida en aquest moment de Twitter.

Enllaços d’interès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*