19/01/2015

2n Premi Coaching del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, per a un equip amb la URV

El 2n Premi Coaching del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya l'han guanyat Joan Boada, del CRAMC de la URV, i les coach Carme Gil i Mª Luisa Crespo. El treball premiat va ser "Coach-10: Desarrollo y validación de una escala breve sobre la efectividad de los procesos Coaching"

Era la primera edició dels Premis de Psicologia Coaching, i es van entregar el dia 2 de desembre a la seu del Col·legi a Barcelona, en la trobada especial “Compartint!”. El degà Josep Vilajoana va lliurar tres premis.

El Dr. Joan Boada és professor de Psicologia Organitzacional i de Recursos Humans (Departament de Psicologia) de la URV i el coordinador del grup de recerca Spitzen Value, Human Resources, del Centre de Recerca en Avaluació i Mesura de la Conducta (CRAMC). És coach i membre del grup de recerca i2TIC (UOC).

Les coautores, Carme Gil i Mª Luisa Crespo, són professionals coach. El 2n premi ha estat de 1.000 € i d’un diploma acreditatiu.

El 1r premi va ser per Sergi Montells, i el tercer, per l’equip d’Elvira Reche, Mercè Farnés, Maite Durán i Carles Bajona.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*