21/04/2015

Jornada de formació sobre estratègies i infracció de la propietat industrial i intel·lectual

El Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi) de la Fundació URV va celebrar el proppassat 16 d'abril una nova jornada sobre la propietat industrial i intel·lectual (PI), que portà per títol “Estratègies i infracció de la propietat industrial i intel·lectual"

El director de Clark,Modet &Cº, José María del Valle, durant la intervenció al CTTi, al campus Sescelades

La Unitat de Valorització de la URV (UV-URV), amb la col·laboració de l’agència de propietat industrial i intel·lectual Clark, Modet & Cº, va acollir un jornada, per tractar temes relatius a les diferents fórmules de protecció de la PI, dins de la URV. La sessió va ser impartida pel director de la Delegació a Catalunya de Clark, Modet & Cº, José Mª del Valle.

En aquesta sessió es va fer fort èmfasi sobre com la PI és una eina de transferència del coneixement a l’entorn de la societat. La UV-URV recordà que una divulgació dels resultats abans de la seva protecció, podria significar la pèrdua dels seus drets d’exclusiva i la impossibilitat de rendibilitzar els esforços abans de publicar i rendibilitzar els esforços d’ R+D. La jornada va comptar amb un gran nombre de participants de diferents àmbits de coneixement.

La UV-URV té com a missió la identificació, protecció, valorització i comercialització de les invencions que duen a terme els investigadors de la Universitat amb la finalitat de transmetre aquests descobriments a la societat, i al mateix temps, obtenir un retorn per a la URV i per als seus investigadors. La UV-URV rep suport d’ACC1Ó.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*