Convocatòries 26/11/2025

La URV impulsa el primer workshop internacional sobre insectes com a ingredient alimentari

  • Data: 26 de novembre de 2025
  • Lloc: Hotel SB Ciutat de Tarragona

Una cinquantena d’especialistes de centres de recerca i universitats de l’Estat espanyol, Estats Units, Europa, Àfrica i empreses del sector analitzen com avançar en l’obtenció i aplicació de proteïnes d’insectes per a l’alimentació humana i animal.

La trobada, que tindrà lloc aquest dimarts i dimecres a Tarragona, és la primera d’aquestes característiques que reuneix experts de diferents àmbits per avançar en la recerca i obrir noves vies de col·laboració entre indústria i comunitat investigadora per accelerar el desenvolupament d’aquest sector emergent.

Dimecres 26 de novembre a les 10.45 s’ha organitzat una trobada amb els mitjans a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona.

Hi intervindran:

Carme Güell/Montserrat Ferrando: Professores del Departament d’Enginyeria Química i membres del comitè organitzador del congrés

Sílvia de Lamo: Professora URV que des de fa més de dos anys fa recerca a la Ohio State University (USA).  La seva recerca està dedicada a avançar en sistemes alimentaris sostenibles mitjançant l’ús innovador de proteïnes i lípids d’insectes com a fonts nutricionals alternatives per a humans i animals.

Carlos Conde, COO i Co-fundador de DAPPIBUS, companyia biotecnològica especialitzada en transformar residus orgànics en proteïnes alternatives destinades a alimentació animal.

Print Friendly, PDF & Email
Subscriu-te als butlletins de la URV