Convocatòries 29/09/2023

Acte central de la Nit Europea de la Recerca

  • Data: 29 de setembre de 2023
  • Lloc: Plaça Corsini (Tarragona)

Aquest divendres, de 16.30 a 21.00 h i dissabte de 10 a 14h tindrà lloc l’acte central de la sisena edició de la Nit Europea de la Recerca a la plaça Corsini. Durant aquests dos dies prop de 300 investigadores i investigadors oferiran una seixantena de tallers científics de diferents disciplines per a públic familiar. Durant tota la tarda de divendres i el matí de dissabte els mitjans qui podreu agafar imatges.

Per fer entrevistes o per qualsevol petició concreta, us podeu adreçar al punt d’informació que hi haurà al centre de la plaça.

A les 18.00 de divendres hi haurà la inauguració oficial a càrrec del rector de la URV, Josep Pallarès, i la consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos. Els acompanyaran representants dels quatre instituts de recerca del territori (ICAC, ICIQ, IISPV i IPHES), el director del Port de Tarragona Saül Garreta i vicerectors de la Universitat.

En acabar la inauguració, que durarà 10 minuts, es farà una fotografia de grup i s’atendran els mitjans que ho vulguin. Posteriorment les autoritats visitaran la fira de tallers.

Podeu trobar tota la informació de la Nit Europea de la Recerca en aquest enllaç.

Print Friendly, PDF & Email