Convocatòries 11/12/2018

Acte d’inauguració d’un curs de formació en orientació professional adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual

  • Data: Dimarts, 11 de desembre, a les 16 h
  • Lloc: Sala de Juntes del campus Catalunya

Catorze joves amb discapacitat intel·lectual participen en el curs de formació en Orientació Professional per a la Inserció Sociolaboral (INSERLAB) que ha posat en marxa la Fundació URV i que comença dimarts 11 de desembre. El programa facilita una formació integral i personalitzada alhora que treballa per la creació de convenis de col·laboració amb empreses i entitats que ofereixin llocs de treball i pràctiques remunerades a la finalització del curs. Per assolir aquest objectiu s’han dissenyat una sèrie de tallers

L’acte d’inauguració serà dimarts 11 de desembre, a les 16 h, a la sala de Juntes del campus Catalunya. Intervindran: Misericòrdia Camps, vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís social de la URV; Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat al Camp de Tarragona, i Ángel Belzunegui-Eraso, director de la Càtedra d’Inclusió Social de la URV.

Atenció als mitjans de comunicació. Tant els participants en aquest acte com alguns alumnes del curs estaran a la vostra disposició per declaracions.

Print Friendly, PDF & Email