Convocatòries 27/09/2019

Atenció als mitjans amb motiu de la Nit Europea de la Recerca

  • Data: Divendres, 27 de setembre de 2019, a les 17:40 h
  • Lloc: Plaça Corsini de Tarragona

Aquest divendres 27 de setembre se celebra la Nit Europea de la Recerca, un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la recerca que té lloc en 300 ciutats d’Europa. L’acte central a les comarques de Tarragona comença a les 16:30 h a la plaça Corsini de Tarragona, on hi haurà un centenar d’investigadors oferint 34 tallers per a tots els públics.

L’atenció als mitjans serà a les 17:40 h davant de l’escenari de la plaça Corsini, després de la foto inaugural dels organitzadors, a càrrec del vicerector de Recerca i  Planificació Científica de la URV, Francesc Díaz, i el conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño. En acabar l’atenció, podreu entrevistar els investigadors.

La Nit Europea de la Recerca a les comarques de Tarragona és coordinada per la URV i hi participen els instituts de recerca ICIQ, ICAC, IISPV i IPHES, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Podeu trobar la informació completa sobre la Nit de la Recerca i els tallers i activitats que hi haurà al dossier de premsa.

Print Friendly, PDF & Email