Convocatòries 14/05/2019

Celebració a Reus del primer dels dos debats electorals que organitzen els estudiants de Periodisme de la URV

  • Data: Dimarts, 14 de maig
  • Lloc: Sala d’Actes del Centre de Lectura de Reus a les 17.30 h

Una desena d’estudiants de tercer del grau de Periodisme de la URV han organitzat dos debats electorals amb motiu de les eleccions municipals, el primer a Reus i el segon a Tarragona. Hi són convidats els caps de llista dels partits que van obtenir representació a les darreres eleccions i serà conduït pels propis estudiants, amb el suport de la Universitat i del Col·legi de Periodistes. Aquests debats són oberts a preguntes de la ciutadania a través del compte de Twitter @ElDebatURV

Tots els partits amb representació a l’Ajuntament de Reus han confirmat la seva participació. Concretament hi seran presents Montserrat Vilella, número 2 de Junts per Reus; Marta Llorens, cap de llista de la CUP; Andreu Martín, cap de llista del PSC; Noemí Llauradó, cap de llista d’ERC; Débora García, cap de llista de Ciutadans; Daniel Rubio, cap de llista d’Ara Reus, i Dolors Compte, cap de llista del PP.

Els debats s’’estructuraran en cinc blocs: Universitat; Infraestructures i equipaments; Cultura, patrimoni i turisme; Economia, comerç i sostenibilitat; i Ciutadania. Cada tema tindrà una durada màxima de 15 minuts i els representats de cada partit disposaran del mateix temps per argumentar les seves propostes. Finalment, tindran un minut per dirigir-se directament al públic.

Abans del debat, totes les persones que ho vulguin poden enviar preguntes per als candidats a través de Twitter amb els hashtags #DebatURVTGN i #DebatURVReus i del número de Whatsapp 649 338 015. Els estudiants faran la selecció de preguntes que finalment els moderadors traslladaran als candidats en el torn obert del final del debat. Per a l’ocasió, també han habilitat un perfil de Twitter, on ja es poden seguir els preparatius dels esdeveniments i la confirmació dels candidats: @ElDebatURV.

El debat serà conduït per Joel Gomis, Jonay González i Marina Valero, estudiants de Periodisme a la URV. La resta d’alumnes que hi prenen part en l’organització de l’acte s’encarregaran de l’execució tècnica, la gestió de les xarxes socials i el control del temps.

El primer serà a Reus, el dia 14 de maig i començarà a les 17:30 h a la Sala d’Actes del Centre de Lectura. Es facilitarà un espai per als mitjans de comunicació amb connexió per a les ràdios i televisions.

Print Friendly, PDF & Email