Convocatòries 25/02/2023

Celebració de la FIRST LEGO League, una competició en la que 350 joves de 6 a 16 anys han de resoldre un repte energètic

  • Data: Dissabte, 25 de febrer
  • Lloc: Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Durant tot el matí de demà dissabte, 347 joves de 52 centres educatius i entitats de la demarcació participaran al Palau de Congressos de Tarragona en la 12a edició de la FIRST LEGO League. Aquesta competició, organitzada per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la URV (ETSE), fomenta l’aprenentatge d’habilitats i competències STEAM perquè, en el futur, el jovent les apliqui a la millora de les condicions de vida de les persones.

El mateix dissabte a les 10.15 h els mitjans que ho desitgin podran parlar amb el director de l’ETSE, Àngel Cid, i prendre imatges de les diferents proves de la competició i presentacions. El lloc de trobada serà el punt d’informació extern a l’auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona (entrada per la porta principal).

Els equips participen en dues categories: FIRST LEGO League Challenge (de 10 a 16 anys) i FIRST LEGO League Explore (de 6 a 9 anys). En totes dues es promouen els valors de treball en equip i la capacitat emprenedors i se’ls planteja un problema real que han de pensar i resoldre a través de la investigació científica, a més de superar proves amb l’ús d’un robot construït i programat per cada grup participant.

La competició es pot seguir en directe a través de Youtube en aquest enllaç.

Més informació

 

Print Friendly, PDF & Email