Convocatòries 25/09/2017

CEPTA, la Diputació de Tarragona i la URV recullen en un llibre els resultats de les Jornades Comarcals Empresa i Territori

  • Data: 25 de setembre de 2017
  • Lloc: sala de graus del campus Catalunya de la URV

La presentació del llibre que recull els resultats de la 2a edició de les Jornades Comarcals Empresa i Territori es presentarà el pròxim dilluns 25 de setembre, a les 18.30 h, a la sala de graus del Campus Catalunya de la URV.

Recollir el pols econòmic del territori des de l’òptica de les empreses que el conformen, per tal de poder analitzar-lo posteriorment. Aquest ha estat el gran objectiu de la segona edició de les jornades Empresa i Territori, un seguit de trobades que es van dur a terme durant el 2016 a les diferents comarques de Tarragona i que han servit per a confeccionar un estudi el teixit empresarial del territori.

Fruit d’aquestes reunions d’estudi, que va comptar amb la participació de 200 empresaris, s’ha elaborat un informe que defineix algunes actuacions per a incentivar el desenvolupament econòmic i empresarial. A través d’aquestes dades, els responsables de la iniciativa -CEPTA, Diputació de Tarragona i URV- han elaborat una diagnosi comarcal i comparativa que es recull en el volum que es presentarà aquest pròxim dilluns a Tarragona.

A partir de les propostes que es recullen per a les diferents comarques del territori, la voluntat dels impulsors del llibre és la de traslladar les propostes que es recullen en el llibre als responsables pertinents de dur-les a terme i fer-ne el seguiment posterior.

L’acte d’aquest dilluns comptarà amb la presentació de les dades, a càrrec del director de la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV, Juan Antonio Duro, i que ha estat un dels responsables directes de l’elaboració de les dades econòmiques, i el seu equip tècnic. A més a més, també hi estaran presents les entitats impulsores d’aquesta iniciativa i agents col·laboradors.

 

Print Friendly, PDF & Email