Convocatòries 26/03/2022

Commemoració de la millor actuació dels Pataquers, la colla castellera de la URV

  • Data: Disssabte, 26 de març
  • Lloc: Plaça de la Concòrdia, al campus Catalunya, a Tarragona

Aquest dissabte, 26 de març, es durà a terme la commemoració de la millor actuació dels  Pataquers, la colla castellera de la Universitat, que es troba en el punt més àlgid de la seva trajectòria. Fins ara, la seva millor fita va ser  durant la diada  celebrada el passat desembre, quan van descarregar el seu primer 2 de 7 amb folre. Aquest març, a més, es complexein catorze anys que es van constituir oficialment i van realitzar el primer assaig,

La celebració començarà a les 11:45 h, quan es concentraran a la Plaça de la Concòrdia, al campus Catalunya, a Tarragona. A les 11:50 h es descobrirà la placa commemorativa i a continuació hi haurà uns breus parlaments del president dels Pataquers, Albert Sintas; del president del Consell Social de la URV en funcions, Joan Enric Carreres, i de la rectora, María José Figueras. A les 12:00 h, tindrà lloc l’actuació castellera: tres castells i un pilar, i a les 12.30 h, fotografia de grup.

A les 12:35 h s’ha previst una atenció als mitjans de comunicació, a la mateixa plaça, amb representants de la colla i de les autoritats acadèmiques esmentades.

 

Print Friendly, PDF & Email