Convocatòries 09/12/2021

Inauguració de l’Aula Idees i de l’espai Libere colloquendi al campus Terres de l’Ebre

  • Data: 9 de desembre de 2021
  • Lloc: Campus de les Terres de l'Ebre

L’Aula Idees és una aula d’innovació pedagògica i tecnològica que permet als estudiants dissenyar i aplicar unitats didàctiques que facilitin el seu desenvolupament en les noves tecnologies de l’aprenentatge. No només se’n poden beneficiar els estudiants dels graus d’Educació de la Universitat, sinó que està oberta a la comunitat educativa de la demarcació. A més, els centres poden portar-hi el seu alumnat d’infantil i primària perquè puguin fer algunes de les activitats dissenyades per assolir unes determinades capacitats o competències.

La nova aula està instal·lada al segon pis del campus i està distribuïda en quatre zones diferenciades: Thinking, Design, Maker i Stage (pensa, dissenya, construeix i presenta). Una de les principals singularitats d’aquesta aula és la flexibilitat de l’espai, que permet adaptar-la a diferents metodologies de treball, implementant la interdisciplinarietat, el treball cooperatiu, la interacció de grup i la social adequades a les noves maneres d’aprendre.

Després de la inauguració de l’Aula Idees, prevista per aquest dijous, 9 de desembre, a les 18h, es farà la inauguració de l’espai Libere colloquendi. Situat al vestíbul del campus, és un espai preparat per a què els estudiants puguin treballar sense necessitat d’estar en silenci.

A la inauguració d’aquests espais hi assistiran:

  • Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa  vicepresidenta segona de la Diputació de Tarragona.
  • María José Figueras, rectora de la URV.
  • Josep Holgado, responsable dels graus d’Educació al campus Terres de l’Ebre.
Print Friendly, PDF & Email