Convocatòries 19/09/2018

Investigadors de la URV participen en el Congrés Nacional de Micologia que es fa a Tarragona

  • Data: 19/09/2018
  • Lloc: Palau de Congressos de Tarragona

L’Associació Espanyola de Micologia organitza el 14è Congrés Nacional de Micologia a Tarragona a partir de demà 19 de setembre i fins al divendres 21 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El comitè organitzador l’integren investigadors del grup de recerca Unitat de Micologia i Microbiologia Ambiental de la URV, que també presenten algunes de les ponències.

El congrés tractarà els avenços que els investigadors han fet en l’estudi dels fongs, com ara els fongs com a model genètic d’estudi dels processos biològics, les noves perspectives en la teràpia antifúngica i micologia veterinària, entre d’altres.

L’acte inaugural serà demà 19 de setembre a les 15 h a la sala Eutyches del Palau de Congressos de Tarragona amb la conferència inaugural de Daniel Ramón: “El futur dels fongs en biotecnologia”. L’acte serà presidit per María José Figueras, rectora de la URV; José Francisco Cano, president del comitè organitzador i catedràtic de Microbiologia de la URV; Humberto Martín, president de la secció de Micologia de la Societat Espanyola de Microbiologia, i professor titular de Microbiologia de la Universidad Complutense de Madrid, i Javier Pemán, president de l’Associació Espanyola de Micologia i responsable de la unitat de Micologia de l’Hospital Universitari La Fe de València.

Per a més informació, consulteu el web del congrés o la secretaria tècnica del congrés: telèfon 946013226 (Rocío Alonso i Carmen Alonso).

Print Friendly, PDF & Email