Convocatòries 24/02/2023

Jornada de Portes Obertes al Campus Terres de l’Ebre de la URV

  • Data: Divendres, 24 de febrer de 2023, a les 17:00 h
  • Lloc: Campus Terres de l’Ebre (Av. de Remolins, 13, 43500 Tortosa)

Les Jornades de Portes Obertes són activitats d’orientació universitària dirigida a l’alumnat de secundària i les famílies que serveixen per conèixer millor els graus que es poden estudiar a la URV i com és la universitat. L’estructura de la jornada serà: Inicialment, una part explicativa en la que el professorat detallarà com s’organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quina és l’oferta de pràctiques i mobilitat. Seguidament, alumnes o exalumnes explicaran com estan vivint o han viscut l’experiència d’estudiar a la URV i els interessats tindran un espai per plantejar directament dubtes. Per acabar, hi ha prevista una visita als equipaments del Campus i al Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI).

Paral·lelament a les portes obertes presencials, l’equip d’orientació universitària de la URV organitza una xerrada informativa en línia sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau com són la preinscripció universitària, l’assignació de places o quines beques i ajuts existeixen, entre d’altres.

Els estudiants i familiars interessats en assistir a les Jornades de Portes Obertes de la URV s’han de registrar prèviament al web, on han d’escollir el grau que els interessa conèixer. El dia abans de la jornada, les persones inscrites rebran un codi QR que hauran de mostrar a l’entrada.

Les portes obertes s’inicien a les 17 h. L’atenció als mitjans es farà a les 16:45 h.

Es prega confirmació d’assistència al correu electrònic: cte.comunicacio@urv.cat

Print Friendly, PDF & Email