Convocatòries 11/11/2020

Jornada “Viu a l’Ebre, treballa al món”

  • Data: 11 de novembre de 2020
  • Lloc: Campus Terres de l'Ebre de la URV (convocatòria virtual)

Actualment, les noves tecnologies permeten treballar a distància des de pràcticament qualsevol lloc, això obre un ventall ampli d’oportunitats a un territori en retrocés demogràfic com les Terres de l’Ebre. Aquest és el tema central de la Jornada “Viu a l’Ebre, treballa al món”, que ha organitzat el campus Terres de l’Ebre de la URV en col·laboració amb la Càtedra de Foment de la Innovació Empresarial, la Càtedra  de Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses i la Càtedra d’Economia Local i Regional. L’objectiu és compartir experiències per trobar solucions al despoblament que estan sofrint moltes zones del territori.

La jornada tindrà lloc de forma virtual a través de la plataforma Microsoft Teams el dimecres 11 de novembre a les 12:00 del migdia. Als mitjans de comunicació que ho sol·licitin se’ls facilitarà un enllaç per tal de poder cobrir la informació. Només cal que enviïn un correu electrònic a cte.comunicacio@urv.cat.

Programa:

12:00 – 12:15 h. Presentació de la jornada.

12:15 – 12:45 h. Xerrada “Inspirant el món rural”, a càrrec de Bosco Soler, dissenyador, emprenedor online i impulsor de l’espai de coworking virtual sinoficina.com.

12:45-13:30 h. Taula rodona amb Anna Zaera, periodista; Nando Fontanet i David Kauffman de Màrqueting Digital; i Adrià Cidre, programador en Remot.

13:30 a 14:00 h. Torn de preguntes.

Print Friendly, PDF & Email