Convocatòries 10/03/2020

Lliurament de la Distinció Maria Antònia Ferrer de la URV a la Comissió d’Equitat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

  • Data: 10 de març de 2020, a les 18 h
  • Lloc: Sala de Graus del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona)

La URV, a través de l’Observatori de la Igualtat, lliura anualment la Distinció Maria Antònia Ferrer, un guardó que reconeix a les persones entitats, institucions o col·lectius de la societat civil i del món acadèmic que han destacat per la seva tasca de defensa dels drets de les dones i la seva visibilització.

Aquest 2020, la Distinció s’atorgarà a la Comissió d’Equitat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), que ha impulsat i donat suport a la creació de protocols i formació a totes les colles i ha engegat campanyes per vetllar per la igualtat de gènere, juntament amb altres dos eixos: el racisme i la LGTBIfòbia. Aquesta comissió treballa la prevenció, la sensibilització i l’abordatge en diferents àmbit, com ara l’educatiu i el jurídic.

El lliurament de la distinció es farà el proper dimarts 10 de març, a les 18 h a la Sala de Graus del campus Catalunya. Inés Solé, vicepresidenta de la CCCC, recollirà el guardó que porta el nom de la historiadora Maria Antònia Ferrer.

En el mateix acte, la professora de la Universitat de València, Verònica Gisbert, farà la conferència “Tota pedreta fa marge: les lluites feministes als espais festius”.

Print Friendly, PDF & Email