Convocatòries 14/05/2021

Presentació de la Vall de l’Hidrogen de Catalunya

  • Data: Divendres, 14 de maig a les 12 h
  • Lloc: Palau Firal i de Congressos de Tarragona i també en línia

La Vall de l’Hidrogen de Catalunya és una iniciativa estratègica de país que compta amb més de cent agents adherits i nombrosos projectes i activitats que emergeixen arreu de Catalunya.

La finalitat de la Vall és contribuir a la neutralitat climàtica, a la competitivitat empresarial i al benestar de les persones mitjançant la creació d’un ecosistema integrat de les cadenes de valor de l’hidrogen renovable.

Per presentar-vos la Vall de l’Hidrogen de Catalunya, us convoquem a l’acte institucional que tindrà lloc aquest divendres, 14 de maig, a les 12:00 h, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

A l’acte hi assistiran l’Hble. Sr. Pere Aragonès, vicepresident del Govern de la Generalitat; els presidents d’Enagás i Repsol, Srs. Antonio Llardén i Antonio Brufau, respectivament; la rectora de la URV, María José Figueras; els presidents de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i del Port de Tarragona, Srs. Rubén Folgado i Josep Maria Cruset, respectivament; així com de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Sra. Noemí Llauradó; i de la vicepresidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Sra. Montserrat Ballarín, entre d’altres autoritats.

Arribada i registre pels mitjans de comunicació: 11:15 h (és important la puntualitat)

Inscripció a l’acte presencial (abans del 13 de maig a les 13h): Per cobrir l’acte de manera presencial cal confirmar l’assistència al correu gc@urv.cat indicant el nom i cognoms del / de la periodista, així com el seu DNI i el mitjà al què representa.

Participants en línia: En cas que no hi pugueu assistir presencialment, us convidem a seguir l’esdeveniment en línia a través del següent enllaç: https://livestream.com/urv/hidrogen

Print Friendly, PDF & Email