Convocatòries 10/07/2018

Presentació del nou equip de govern de la URV

  • Data: 10 de juliol de 2018 a les 18 h
  • Lloc: Aula Magna campus Catalunya

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón, presidirà l’acte oficial de presentació del nou equip de govern de la URV encapçalat per la rectora María José Figueras.

En el transcurs de l’acte, la consellera i la rectora signaran el document acreditatiu de la Generalitat, de nomenament de la Rectora. Tot seguit, la secretària general de la URV, Laura Román, llegirà les diligències de nomenament dels membres de l’equip de govern, que rebran de mans de la rectora la medalla acreditativa de la seva condició de membre de l’equip rectoral.

L’acte finalitzarà amb les intervencions –per aquest ordre- del president del Consell Social de la URV, Joan Pedrerol; la rectora María José Figueras i la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, que el clourà. També en alguns moments actuarà la Coral de la URV.

Atenció als mitjans

Abans de començar l’acte, en quan arribi, la consellera i la rectora atendran als mitjans de comunicació a peu dret, a l’entrada de l’Aula Magna del campus Catalunya.

Print Friendly, PDF & Email