Convocatòries 27/09/2018

Presentació d’un joc per sensibilitzar als joves sobre el sensellarisme

  • Data: 27 de setembre de 2018
  • Lloc: A les 15 h, a la sala d'actes de l'Institut Vidal i Barraquer.

“El Llindar” és una activitat basada en els jocs de rol de taula dirigida a un grup d’entre 10 i 25 alumnes amb edats a partir dels 15 anys, produïda per la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV i que pren com a fonament científic l’informe “Promoting protection of the right to housing – Homelessness prevention in the context of evictions”, l’investigador principal del qual és el Dr. Padraic Kenna (NUI) i que investigadors de la Càtedra van cocoordinar.

Està pensada per a tenir una durada total d’entre una hora i una hora i mitja. Per tal de facilitar la seva dinamització, s’han dissenyat específicament materials tangibles que es poden visualitzar i manipular durant la sessió. L’objectiu és que els participants experimentin en primera persona les vivències i problemàtiques de les persones sense llar o en risc de ser-ho, i de les institucions públiques i privades que intenten pal·liar aquestes situacions.

Aquest dijous 27 de setembre en podran gaudir del joc ja alguns estudiants de la ciutat de Tarragona. Els mitjans que ho desitgeu podeu assistir-hi a la sessió que es desenvoluparà a les 15 h, a la sala d’actes de l’Institut Vidal i Barraquer.

Print Friendly, PDF & Email