Convocatòries 30/06/2018

Quaranta joves es graduaran en el programa Talent Jove de física i matemàtiques

  • Data: 30 de juny de 2018, a les 11.00 h
  • Lloc: Aula Magna del campus Catalunya

Una conferència de la investigador Eduard Llobet, titulada “Noves tecnologies i sensors: una revolució en medi ambient i salut” servirà per tancar una nova edició del programa Talent Jove. Han estat 80 els joves de les comarques tarragonines que hi ha participat, la meitat dels quals continuaran el curs vinent i, els altres, han culminat els dos cursos  que s’han realitzat els dissabtes als matí a la Universitat Rovira i Virgili. Professors de secundària i investigadors de la URV els han fet classes avançades matemàtiques i física de nivell superior al programa escolar de batxillerat. Aquest dissabte es farà el lliurament dels diplomes als qui han acabat i als qui seguiran el curs vinent.

La primera edició del curs es va fer durant el 2013-2014 anys durant els quals s’ha posat de manifest que els alumnes que l’han seguit han obtingut  els millors resultats en titulacions com la doble de Física i Matemàtiques, Enginyeria Aerodinàmica i Enginyeria de Camins, entre altres.

El responsable del programa és  el catedràtic de Física Aplicada Francesc Díaz i hi participen els professors universitaris Carles Barberà i Jaume Masons. El programa rep el suport econòmic de l’empresa Dow Chemical.

Print Friendly, PDF & Email