Convocatòries 12/02/2019

Atenció als mitjans de comunicació amb motiu de la presentació del conte de divulgació científica “Escola Xocolatina”

  • Data: Dimarts, 12 de febrer de 2019, a les 17.30 h
  • Lloc: Biblioteca Pública de Tarragona, C/Fortuny, 30

Escola Xocolatina és un conte de divulgació científica basat en els tallers La ciència de la xocolata, que des de fa dos organitzen la URV i l’ICIQ (Institut Català d’Investigació Química) amb l’objectiu de fomentar vocacions científiques entre les noies i normalitzar la presència femenina en la ciència. El contingut d’aquests tallers, fets per investigadores de les dues institucions, han inspirat la redacció d’aquest conte, editat per Publicacions URV i l’editorial Piscina, un petit oceà, i amb dibuixos de l’il·lustrador Armand.

Els mitjans de comunicació interessats en parlar amb les persones responsables del projecte, els autors del conte i les 9 investigadores que han fet els tallers ho podran fer dimarts 12 de febrer a les 17.30 h a la Sala Infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona, C/Fortuny, 30.

Posteriorment, a les 18 h, s’ha organitzat una activitat per als nens i nenes de la biblioteca en què l’autor i l’il·lustrador del conte explicaran a algun capítol i faran un taller de dibuix amb xocolata.

La presentació del conte forma part dels actes programats en el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, que es commemora dilluns, 11 de febrer.

Més informació d’aquesta activitat aquí

Print Friendly, PDF & Email