Convocatòries 09/03/2022

Roda de premsa per presentar el projecte Castells de Ciència

  • Data: Dimecres, 9 de març a les 10.45 h.
  • Lloc: Sala de graus del campus Catalunya

Us convidem dimecres, 9 de març, a una roda de premsa per presentar el nou projecte de divulgació científica Castells de Ciència que impulsen la Càtedra URV per a l’Estudi del Fet Casteller i la Unitat de Comunicació de la Ciència (UCC+i) ComCiència.

La nova proposta té l’objectiu de fer divulgació científica amb els castells com a fil conductor. Inicialment es començarà amb sis disciplines (història, química, antropologia, física, arquitectura i història) que relacionaran castells amb ciència.

De cada àmbit se n’ha elaborat material gràfic, audiovisual i escrit que es podrà veure als carrers de Reus, Tarragona i Valls en aquest primera fase. Els ajuntaments d’aquestes ciutats col·laboren amb el projecte, que rep també el finançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i Repsol.

Durant la roda de premsa s’explicarà el contingut del projecte i els seus objectius, i també es podran veure mostres dels cartells, web i vídeos divulgatius.

Hi intervindran: María José Figueras, rectora de la URV, Alfons González, responsable de la Càtedra URV per a l’Estudi del Fet Casteller i Francesc Díaz, vicerector de Recerca de la Universitat.

Serà dimecres 9 de març, a les 10.45 h, a la Sala de graus del campus Catalunya de la URV, a Tarragona.

Print Friendly, PDF & Email