Convocatòries 21/05/2021

Sis doctorandes i doctorands de la URV presenten els seus monòlegs científics al concurs Vols saber què investigo?

  • Data: 21 de maig de 2021
  • Lloc: Aula Magna del campus Catalunya

L’activitat es retransmetrà en streaming aquest divendres a les 11h des de l’Aula Magna del campus Catalunya. La persona guanyadora representarà la URV a la final catalana del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts. Hi participarà també la companyia Big Van, científics sobre rodes.

Condensar una tesi doctoral en un màxim de cinc minuts i explicar-la de forma entenedora és el repte al qual s’enfronten sis doctorandes i doctorands de la URV, que aquest divendres sortiran a l’escenari de l’Aula Magna del campus Catalunya com a participants del concurs de monòlegs científics Vols saber què investigo?.

Aquesta activitat divulgativa, impulsada per la Unitat de Cultura Científica i la Innovació de la URV, ComCiència, comptarà també amb l’actuació de la companyia Big Van, científics sobre rodes, que fan monòlegs científics en clau d’humor. La iniciativa compta amb el suport de  la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), del Ministeri de Ciència i Innovació i la Diputació de Tarragona,

Aquells mitjans que hi vulgueu assistir presencialment cal que ens aviseu al Gabinet de Comunicació per poder reservar l’espai i adaptar l’activitat a les mesures de prevenció de la covid-19.

Print Friendly, PDF & Email