Convocatòries 26/02/2021

Workshop: Repoblament/Despoblament a Catalunya

  • Data: 26 de febrer de 2021
  • Lloc: A través de Microsoft Teams

La Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV del campus Terres de l’Ebre de la URV ha organitzat un workshop que, sota el títol Repoblament/despoblament i polítiques: aprenentatges, té per objectiu posar damunt la taula elements i polítiques útils per dissenyar un full de ruta ambiciós, realista i de llarga durada per a Catalunya, que afavoreixi el reequilibri territorial i acabi amb el despoblament que pateixen alguns territoris. Entre aquests territoris hi ha les Terres de l’Ebre que des del 2012 pateixen una davallada demogràfica important.

Aquest workshop tindrà lloc el proper divendres, 26 de febrer de 9:00 a 14:00 hores a través de la plataforma Microsoft Teams. Els mitjans de comunicació hi podeu accedir a través d’aquest enllaç.

Al llarg d’aquesta jornada de treball es donaran a conèixer les iniciatives que s’han dut a terme a d’altres comunitats autonòmes com ara l’Aragó o el País Valencià, o a d’altres regions europees com Escòcia. També s’exposaran projectes d’entitats com l’Associació de Micropobles de Catalunya, el compte de twitter “Repoblem” o  l’empresa social AlmaNatura.

Programa de la jornada.

Print Friendly, PDF & Email