Sala de premsa
Àmbit d'especialització Nutrició
Indira Paz Graniel
Consum de begudes i alimentació en relació a la salut cardiovascular i mental. Ciències òmiques en la relació entre nutrició i salut.
Mònica Bulló Bonet
Relació entre l'alimentació, estil de vida i l'ambient amb la salut humana
Nerea Becerra Tomàs
Impacte de la nutrició sobre la salut de les persones
Jaume Folch López
Neurociència, Alzheimer i aspectes nutricionals, contaminació del litoral i microplàstics.
Elisabet Llauradó Ribé
Educació i promoció de la salut: educació nutricional i estils de vida saludables
Anna Ardévol Grau
Comunicació cel·lular, proteïna d'insecte, senyalització cel·lular al conducte gastrointestinal i investigació subclínica
Jordi Salas Salvadó
Expert en la relació entre alimentació, malalties cròniques i metabolisme, a més de seguretat alimentària, fruita seca i dieta mediterrània
Nancy Babio Sánchez
Dieta i malalties cròniques, obesitat, alimentació saludable, ultraprocessats, etiquetatge, composició nutricional i fruita seca