Convocatòries 21/05/2021

Concurs de monòlegs científics Vols saber què investigo?

  • Data: 21 de maig de 2021
  • Lloc: Aula Magna del campus Catalunya (Av. Catalunya 35, Tarragona)

Demà divendres a les 11h es fa el concurs Vols saber què investigo?, en el que sis doctorandes i doctorands de la URV han d’explicar la seva tesi doctoral en menys de cinc minuts davant d’un públic no especialitzat. L’activitat es farà en directe des de l’Aula Magna del campus Catalunya i es retransmetrà en streaming. L’espectacle també inclou l’actuació de diferents monòlegs de la companyia Big Van, que expliquen ciència en clau d’humor.

L’esdeveniment rep el finançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació i la Diputació de Tarragona.

La persona guanyadora del concurs representarà la URV a la final catalana del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts. Hi participarà també la companyia Big Van, científics sobre rodes

Nota per als mitjans:

  • Els mitjans que vulguin prendre imatges, seguir l’activitat o parlar amb concursants i/o persones responsables de l’organització, s’han de posar en contacte amb el Gabinet de Comunicació de la URV (gc@urv.cat o 977558024) abans del divendres 21 de maig a les 09.00.
  • L’accés a l’espectacle només es permetrà als mitjans que hagin avisat prèviament. Per accedir-hi cal seguir les normatives de seguretat i portar una mascareta FFP2.
Print Friendly, PDF & Email