16/06/2023

La URV dona la benvinguda als darrers 20 doctorands que s’incorporen al programa Martí i Franquès COFUND

Provenen de 12 països, estan adscrits a 12 departaments diferents i involucren 34 professors de la URV, entre supervisors i cosupervisors de tesi doctoral. Han estat seleccionats entre 597 sol·licitants.

L’acte de benvinguda de la darrera promoció de doctorands i doctorandes del programa Martí i Franquès COFUND (MFP-COFUND) ha comptat amb la participació de Carmen Gómez Buendia, vicerectora de Doctorat i CRAI; Benjamí Martorell, coordinador de l’Escola de Doctorat; Oana Moldovan, gestora del projecte MFP-COFUND i Paloma Pontón, tècnica del projecte.

Els nous doctorands són nou dones i onze homes provinents de 12 països d’arreu del món: Bangladesh, Xile, Colòmbia, Cuba, Índia, Itàlia, Iran, Líban, Mèxic, Pakistan, Filipines i Veneçuela. Els investigadors van ser seleccionats a la convocatòria de l’any 2021, d’entre un total de 597 sol·licitants.

Com a beneficiaris de l’ajut, els investigadors gaudiran d’un contracte de fins a tres anys, durant els quals treballaran en la seva tesi doctoral, rebran una formació multidisciplinària i intersectorial i podran realitzar estades de recerca internacionals tant en universitats i centres de recerca, com en empreses i institucions.

Part de la nova promoció de doctorands i doctorandes del programa Martí i Franquès-COFUND

Els 20 nous investigadors se sumen als 75 de les tres convocatòries prèvies del programa MFP-COFUND dels anys 2017, 2018 i 2020, 37 dels quals ja han defensat les seves tesis doctorals. Així, en total, el programa haurà contractat un total de 95 investigadors predoctorals al llarg de les seves quatre edicions.

El projecte està cofinançat pel programa Horitzó 2020 de la Comissió Europea, sota el paraigües de les Accions Marie Skłodowska-Curie, que aporta quatre milions d’euros al programa, i la URV, que hi destina quatre milions d’euros més.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*