31/01/2023

Estudiants i professorat de la URV participen a l’International Student Conference 2023 a Indonèsia

La temàtica de la conferència, “Inclusió i accessibilitat al benestar i una vida sostenible després de la pandèmia”, va generar l'entorn adequat per a aprofundir en la comprensió de l'aprenentatge intercultural

Estudiants participants a la International Student Conference, a Universitas Katolik Parahyangan (UNPAR). FOTO: INU (International Network of Universities).

Del 3 al 7 de gener de 2023 va tenir lloc la International Student Conference 2023 a la Universitas Katolik Parahyangan (Indonèsia). El professorat de la URV que va participar a la International Student Conference (ISC) i va impartir-hi tallers va ser Ferran Mañé, del departament d’Economia, i Immaculada Rosell, del departament d’Història i Història de l’Art. A banda, també van participar-hi tres estudiants de la Universitat: Adrian Alles, Nerea Perales i Ana Pastor, dues de les quals pertanyien als grups guanyadors dels projectes finals. 

Immaculada Rosell va ser l’encarregada d’impartir el taller “Solutions to Promote Education and Labor Market Inclusion for Persons with Disabilities in Ordinary Environments”, que va animar als participants a explorar les possibles solucions per promoure la inclusió a l’educació i el treball. 

D’altra banda, Ferran Mañé va dur a terme el taller MSME as A Post-pandemic Lifeline, on es tractava la importància de les micro, petites i mitjanes empreses i d’entendre les dificultats que es troben i com superar-les. Se’ls va demanar als participants formar grups i arribar amb un disseny de projecte com a solució a les dificultats plantejades durant el taller. 

La International Student Conference és un esdeveniment anual que organitza l’Office for International Affairs and Cooperation of Parahyangan Catholic University (UNPAR) que té com a objectiu proporcionar una plataforma d’investigació per a estudiants de tot el món incorporant diversos mètodes d’aprenentatge. Durant la ISC, van donar-se dues conferències magistrals, nou workshops, dues visites presencials i dues activitats culturals. 

Gràcies als informes que els estudiants assistents de la URV van realitzar un cop acabada l’experiència, queda clar l’impacte positiu de l’esdeveniment en aquests. Una d’elles comenta que “la INU és una xarxa que connecta universitats i a la vegada connecta persones”, altres en destaquen bones pràctiques com la bona organització dels mateixos estudiants. 

La temàtica de la conferència, “Inclusió i accessibilitat al benestar i una vida sostenible després de la pandèmia”, combinada amb elements culturals de la regió, va generar un entorn adequat per aprofundir en la comprensió de l’aprenentatge intercultural. 

Print Friendly, PDF & Email
Subscriu-te als butlletins de la URV

Comenta

*