01/10/2014

La Diputació col·labora en la transferència de coneixement i en la innovació a Tarragona

La Diputació col•labora amb la URV en la transferència de coneixement i el foment de la innovació a la demarcació de Tarragona. L'acció s'emmarca en l'aliança estratègica entre les dues institucions per al desenvolupament de l'àmbit territorial, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.

La Diputació de Tarragona ha signat, al setembre, un conveni de col·laboració amb la URV per tal de fomentar la innovació a l’àmbit empresarial i contribuir al desenvolupament i dinamització del territori.

L’acord, que han subscrit el president de la Diputació Josep Poblet i el rector de la URV Josep Anton Ferré, estableix l’aportació de 300.000 euros, per part de la primera. Aquesta quantitat servirà perquè la URV dissenyi i posi en marxa el sistema territorial de transferència i innovació al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant l’exercici 2014.

El projecte es concreta en tres objectius específics en els àmbits de la transferència de tecnologia i coneixement, l’emprenedoria i la innovació. Són: articular i consolidar el sistema de transferència de coneixement del territori, potenciant els centres sectorials de tecnologia en l’àmbit del Campus d’excel•lència Internacional Catalunya Sud (CEICS); coordinar les diferents iniciatives dels agents territorials en l’àrea d’emprenedoria a l’entorn d’un pla integral, i vertebrar les estructures de diferents institucions públiques o privades que actualment fomenten la innovació a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El desenvolupament i execució del projecte serà gestionat per la Fundació URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*