13/03/2020

30 persones participen en una sessió sobre les convocatòries PRIMA

L’“Infoday” de les convocatòries PRIMA (Research and Innovation in the Mediterranean Area) ha tingut lloc el 26 de febrer a la URV. Hi van participar 30 persones, entre investigadors, representants d’institucions i empreses.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) va ser l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV de recent creació que té l’objectiu de donar suport als investigadors en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca.

La jornada va ser a càrrec de Julià Rebés, advocat, i Pau Güell, responsable financer, de PRIMA Foundation. Van proporcionar informació sobre el programa PRIMA, el pla de treball pel 2020 i el funcionament de l’admissió de les propostes. Des del 2018, el programa PRIMA ha publicat diversos tòpics cada any de les següents àrees temàtiques: gestió de l’aigua, sistemes agrícoles i cadena de valor agroalimentari.

La jornada també va comptar amb la intervenció de Lluís Salva, gestor de projectes de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA). Va presentar els casos d’èxit de la seva institució en el programa PRIMA, i va exposar una sèrie de consells i bones pràctiques en la redacció de proposes i en la implementació del projecte.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*