05/08/2016

Al setembre s’iniciarà la commemoració dels 25 anys de la URV

Amb la inauguració oficial del curs 2016-17 al teatre Bartrina de Reus començarà la celebració de l'aniversari, durant la qual estan previstes diverses activitats, i clourà amb l'acte d'inauguració del curs següent, al Palau Firal de Tortosa

En la sessió del Consell de Govern de 15 de juliol es va presentar el programa d’actes de commemoració dels 25 anys de la URV, que començarà amb el proper acte d’inauguració del curs 2016-17. La protagonista serà la consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz, exalumna de la URV, que impartirà la lliçó inaugural al teatre Bartrina de Reus el dia 16 de setembre a les 11,30 h. El programa es desenvoluparà durant tot el període acadèmic i s’acabarà amb la inauguració del curs següent, el setembre del 2017, al Palau Firal de Tortosa.

Al desembre tindrà lloc l’esdeveniment central a Tarragona. S’organitzarà un acte de Festa Major adreçada a tota la comunitat universitària i es durà a terme l’acte de reconeixement a les persones, empreses i institucions que han col·laborat amb la universitat durant tot aquest temps, durant la Nit URV que tindrà lloc a Vila-Seca.

Per celebrar l’aniversari s’ha dissenyat un segell que s’utilitzarà, juntament amb el logotip de la URV, en totes les comunicacions a partir del proper 1 de setembre i durant el període de commemoració. L’agenda es podrà seguir en una pàgina web elaborada per a l’ocasió.

Les activitats les programa el Comitè organitzador dels 25 anys de la URV, assessorat per una Comissió més àmplia, formada per responsables i membres de la comunitat universitària.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*