23/03/2018

Del 26 al 29 de març és període de baixa activitat a la URV

La majoria de centres i serveis resten tancats per Setmana Santa, excepte els CRAI del campus Catalunya i de Medicina i Ciències de la Salut

A partir de dilluns 26 i fins al dijous 29 de març la major part dels edificis i serveis de la URV romanen tancats per baixa activitat. D’acord amb les mesures d’estalvi econòmic aprovades pels períodes de baixa activitat, es mantenen oberts al públic únicament els serveis mínims imprescindibles: dos CRAI i el Registre General. El tancament de la resta d’edificis respon a les necessitats d’estalvi energètic, de vigilància i serveis.

Així, de dilluns 26 al dimecres 28 de març obren al públic el CRAI del campus Catalunya, a Tarragona, i el CRAI de Medicina i Ciències de la Salut, a Reus. L’horari d’obertura de tots dos CRAI és reduït respecte de l’habitual i s’hi pot accedir de 9 a 21 h. Del 29 de març al 2 d’abril romanen tancats.

El Registre General de la Universitat ubicat al Rectorat funciona de dilluns 26 al dimecres 28 de març al Rectorat, en horari de 10 h a 13. 30 h. Del 29 de març al 2 d’abril roman tancat.

A més a més, altres serveis i centres romanen oberts en horari de matí, ja sigui per feines de manteniment o de vigilància de processos continus en laboratoris que no es poden aturar.

L’activitat es reprendrà completament el dia 3 d’abril.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*