12/06/2023

El Bunker, la iniciativa de l’Aula de Teatre de la URV, surt al carrer amb instal·lacions plàstiques i accions escèniques

Forma part del cicle d’activitats per recuperar l'espai públic de Tarragona com a escenari de creació

“Un dinar de festa i altres accions”, a càrrec de l’Aula de Teatre, enmig de la Rambla Nova de Tarragona, dins la programació d'El Bunker.

Aquest cap de setmana ha tornat a rodar per Tarragona El Bunker, de mans de l’Aula de Teatre de la URV. El públic va gaudir divendres 9 juny al vespre d’un taller obert sobre acció escènica i preformes i dissabte 10 de juny, al matí al Passeig de les Palmeres i a la Rambla Nova, d’unes instal·lacions plàstiques i unes accions escèniques on el diàleg entre música, dansa, teatre i arts plàstiques oferien una reflexió sobre la incomunicació, la violència i el medi ambient. Un reflexió en uns espais públics que els participants d’El Bunker reivindiquen com un punt de trobada i intercanvi per observar, reflexionar i gaudir de la cultura com una forma de cohesió social i trobada personal.

Les accions de carrer van comptar amb la música de Miquel Angel Marín, del col·lectiu Zona Zàlata, dels artistes plàstics i visuals Aleix Antillach i i Mireia Zantop, i de l’Aula de Teatre de la URV.

Dansa La Im.perfecte + Aleix Antillach + Mireia Zantop.

En l’itinerari del Passeig de les Palmenres a la Rambla Nova s’hi va poder veure “No sempre estarem d’acord però si fem un esforç…”,  a càrrec de Zona Zàlata, Laura Pascual i Josep M Antiller, i acció sonora de Miquel Angel Marin; dansa amb la companyia La Im.perfecte, Aleix Antillach i Mireia Zantop, i “Un dinar de festa i altres accions”, a càrrec de l’Aula de Teatre.

“No sempre estarem d’acord però si fem un esforç…”, a càrrec de Zona Zàlata, Laura Pascual i Josep M Antiller, i acció sonora de Miquel Angel Marin.
“No sempre estarem d’acord però si fem un esforç…”, a càrrec de Zona Zàlata, Laura Pascual i Josep M Antiller, i acció sonora de Miquel Angel Marin.

El Bunker és una programació formativa, de recerca i de creació al voltant de l’acció artística de carrer que té l’objectiu d’articular un espai que propiciï intercanvis i possibiliti diàlegs entre els diferents llenguatges creatius. L’impulsa l’Aula de Teatre de la URV amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Galeria d’imatges

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*