01/10/2020

El Campus Extens inicia el curs 2020-21 amb les primeres activitats a Cambrils i Amposta

Aquest curs és necessària la reserva prèvia per accedir als actes

Narració de contes per adults a la biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils, la primera de les activitats de la programació de tardor del Campus Extens.

El Campus Extens de la URV ha començat el curs 2020-21 amb l’organització de les primeres activitats, que compten amb el suport de la Diputació de Tarragona. Les de Cambrils i Amposta han estat les primeres seus en iniciar la programació de tardor i properament ho faran també algunes de les 12 seus restants. És previst que calgui reservar un lloc prèviament a les activitats presencials, ja que tots els actes tindran un aforament limitat.

La seu a Cambrils, que coordina el Museu d’Història del municipi, compta amb una programació de vuit activitats gratuïtes de diferents formats i pensades per a tot tipus de públic. El tret de sortida del nou curs va tenir lloc a la biblioteca Josep Salceda i Castells el passat dijous 24 de setembre amb la narració del conte per adults “Els pensaments del desig”, a càrrec de Montse Parra, i amb un tast de vins de la DO Tarragona, que va conduir el restaurador Telm Costa. Com la resta dels actes programats per aquest primer trimestre, es va dur a terme seguint totes les condicions d’higiene i seguretat recomanades per les autoritats sanitàries. A més de l’ús obligatori de la mascareta i la reserva prèvia, es comptarà amb espais municipals amb plans de contingència propis o a l’aire lliure.

L’exposició/instal·lació “Troballes” a càrrec de l’artista visual Jordi Plana, a la Torre del Port de Cambrils, és part de la programació del Campus Extens.

A més de Cambrils, la seu d’Amposta també ha inaugurat el curs 2020-21, aquest dimarts 29 de setembre, amb la conferència “Ser més feliços per fer un curs millor”, a càrrec de Juanjo Fernández, consultor pedagògic, escriptor i conferenciant. L’acte organitzat per la seu del Campus Extens a Amposta, l’Ajuntament i el Museu de les Terres de l’Ebre, va comptar amb les intervencions d’Adam Tomàs, alcalde d’Amposta; Núria Marco, regidora d’Educació, i Cori Camps, vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social de la URV.

Aquestes i altres activitats realitzades a les catorze seus del Campus Extens de la URV són possibles gràcies a la col·laboració dels ajuntaments i el suport econòmic de la Diputació de Tarragona.

Print Friendly, PDF & Email