23/04/2021

El Campus Extens participa en l’exposició de fotografies Brakumo21

L'exposició està dedicada a les abraçades i al contacte físic, tan reduït per la pandèmia, i es podrà veure al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau fins l'11 de maig

Brakumo vol dir abraçada en esperanto. És el títol de l’exposició que ha inaugurat el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona amb la participació del Campus Extens de la URV. A Brakumo21 es reuneix una col·lecció de fotografies que tenen com a eix vertebrador el contacte físic, que tant s’ha vist reduït aquest darrer any degut a la covid-19.

Les imatges volen posar en valor la importància a les abraçades després d’un any de crisi sanitària i, a la vegada, transmetre als espectadors la fragilitat del cos, independentment del gènere, edat o raça.

L’exposició fotogràfica es podrà visitar fins l’11 de maig i posteriorment una petita selecció passarà per diferents equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona.

Imatge de l’exposició ‘Brakumo21’, de Paco Romero i Món Feijoo.

Aquesta exposició ha estat dissenyada i creada per Paco Romero i Món Feijóo i està organitzada per la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de la seu del Campus Extens de la URV a Tarragona i la Diputació de Tarragona.

Paco Romero és un artista tarragoní que com a fotògraf sempre ha tingut especial interès pel retrat, el cos humà i la fotografia social. Amb Brakumo21 afronta de la mà de Món Feijóo el seu projecte fotogràfic més gran fins al moment. Per la seva banda, l’artista visual Món Feijóo es va tornar a submergir durant el confinament en el món de la fotografia, amb èmfasi en el maneig de la llum flaix.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*