23/11/2016

«Cinema en VOS, of course», la nova campanya de Llengües URV

La campanya vol promoure l'aprenentatge de llengües a través del cinema en versió original subtitulada, amb el suport de l'Ocine Les Gavarres, el Cineclub del Centre de Lectura de Reus i Anima't Associació Cultural i la Fundació Catalunya-La Pedrera

Llengües URV ha donat el tret de sortida a la seva nova campanya: Cinema en VOS, of Course. D’aquesta manera, Llengües URV vol promoure el cinema en versió original subtitulada (VOS) com a eina per aprendre llengües.

Amb el suport de l’Ocine Les Gavarres, el Cineclub del Centre de Lectura de Reus i Anima’t Associació Cultural i la Fundació Catalunya – La Pedrera, la campanya s’adreça especialment a la comunitat universitària, però s’obre a totes les persones que segueixin el compte de Twitter i la pàgina de Facebook de Llengües URV.

VOS els dimarts, divendres i diumenges

D’acord amb les bases que regeixen el sorteig i que es poden consultar al seu web, Llengües URV sortejarà cada setmana dues entrades dobles i dues d’individuals.

Una de les entrades dobles l’ofereix l’Ocine Les Gavarres, que programa la VOS els dimarts. L’altra entrada doble la cedeix el Cineclub del Centre de Lectura de Reus per a les seves sessions dels divendres. Per la seva banda, Anima’t Associació Cultural i la Fundació Catalunya – La Pedrera obsequien dues entrades individuals per a les sessions en VOS que programen els diumenges a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari

  1. Ana Roque |

    Crec que es la campanya que mes falta feia a tots. Porto anys sense anar al cine perquè estic en contra dels doblatges. Gràcies per engegar-la

Comenta

*