06/09/2019

Comencen les audicions per incorporar-se a les formacions de l’Aula de Música

La Coral interpretarà per primera vegada al territori Sacred Concert de Duke Ellington amb la Big Band de Reus, l'Orquestra celebra el seu 20è aniversari i l'Orfeó ha estat seleccionat per participar en un certamen coral a les Balears

Un moment del concert que van oferir les tres formacions de l'Aula de Música el Nadal del curs 2018-19.

L’Orquestra, la Coral i l’Orfeó de la URV obren les portes als nous integrants, tant de la Comunitat URV com de fora. Totes tres formacions han programat audicions a partir del 9 de setembre i fins a final de mes per incorporar cantaires i músics. També han definit el repertori de la nova temporada, la 20ena per a l’Orquestra, que treballa en la preparació d’actes commemoratius de l’aniversari.

Aquest curs 2019-20, s’interpretarà per primera vegada a la demarcació de Tarragona el Sacred Concert, del compositor de jazz Duke Ellington. La Coral l’interpretarà amb la Big Band de Reus, continuant amb les col·laboracions amb orquestres i bandes musicals que ha engegat en les darreres temporades. . Per la seva banda, l’Orquestra interpretarà per primera vegada la Simfonia número 7 de L. van Beethoven coincidint amb el 250 aniversari del naixement del compositor de Bonn i, entre altres obres, oferirà de nou l’obra El Mirador, de Josep Vila, amb una producció conjunta amb la Coral.

L’Orfeó ha estat seleccionat per participar al I Certamen Coral de Binissalem (Illes Balears), que se celebrarà el proper mes de desembre. La formació treballarà, doncs, el repertori que portarà a concurs (amb obres de diferents èpoques i estils). A més, aquest curs s’ampliarà el repertori ja consolidat amb peces de diferents musicals.

Pel que fa a les audicions, la Coral les farà els dies 9, 16 i 30 de setembre a l’Aula Magna del campus Catalunya. Cal tenir coneixements de cant i experiència coral i reservar hora per correu electrònic a montserrat.rios@urv.cat.

La prova d’accés a l’Orfeó és el dimarts 10 de setembre a les 20:30 h a l’Aula Magna del campus Catalunya. A l’Orfeó poden participar-hi totes les persones que tinguin coneixements mínims de llenguatge musical.

Les audicions per a l’Orquestra són els dies 12, 13, 16 i 17 de setembre i cal reservar hora per correu electrònic a orquestraurv@urv.cat. És necessari tenir un nivell a partir de quart de grau mitjà.

La informació completa es pot trobar al programa de la temporada 2019-20 de l’Aula de Música.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*