20/02/2019

Comunicat de l’ACUP en relació a la vaga convocada el 21 de febrer de 2019

Els rectors i rectores insten a ajornar les activitats acadèmiques avaluables i les que requereixin assistència obligatòria, i defensen el lliure exercici del dret a vaga i a garantir el dret a l'educació

Els rectors i les rectores de les universitats de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB), Politècnica de Catalunya (UPC), Pompeu Fabra (UPF), Girona (UdG), Lleida (UdL), Rovira i Virgili (URV) i Oberta de Catalunya (UOC), han elaborat un comunicat en relació a la vaga convocada per demà dijous, 21 de febrer de 2019, en el què manifesten el següent:

  1. La universitat ha de ser en tot moment un espai per a la llibertat, el diàleg i la defensa del progrés social, en un context de plena convivència democràtica i de respecte de les idees sense imposicions.
  2. Per tal de garantir el lliure exercici del dret de vaga, instem a les diverses autoritats universitàries a ajornar les activitats acadèmiques avaluables i les que requereixin assistència obligatòria.
  3. En paral·lel a la defensa del lliure exercici del dret a vaga, també es demana a les organitzacions convocants que es garanteixi el dret a l’educació per a tots aquells estudiants que vulguin assistir a classe.
Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*