26/09/2022

La Coral de la URV participa en l’espectacle de cloenda dels actes de Santa Tecla 700

Més de 150 músics van estrenar 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so' sota la direcció de Xavier Pastrana

La Coral de la URV en un moment de la interpretació de 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so'. FOTO: Marc Colilla – Ajuntament de Tarragona.

‘Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so’ va ser l’espectacle de cloenda de la commemoració dels set-cents anys de l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla a Tarragona. 150 músics i cantaires, entre els quals els de la Coral de la URV, van estrenar el diumenge 25 de setembre l’obra del compositor Josep Vila sota la direcció de Xavier Pastrana a la Catedral de Tarragona.

Els cinc cors participants (la Coral de la URV, Ensemble O Vos Omnes, Cor Da Capo, Cor In Crescendo i Cor Ciutat de Tarragona) van ubicar-se en diferents punts del temple per fer sentir la música amb una sensació d’embolcall sonor de 360 graus.

A més de les cinc formacions corals, els solistes Marta Mathéu i Roger Padullés van interpretar Vesperae Tarraconensis amb un grup instrumental de dotze vents i l’orgue de la Catedral de Tarragona, amb Juan de la Rubia.

La Catedral de Tarragona es va omplir per escoltar ‘Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so’, amb les entrades esgotades per als dos passis del 25 de setembre. FOTO: Marc Colilla – Ajuntament de Tarragona.

Les entrades del concert d’aquest diumenge dedicat a la patrona de la ciutat de Tarragona van exhaurir-se per a les dues sessions que es van oferir.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*