05/12/2022

El CEDAT celebra el quinzè aniversari de la creació

El Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona s'ha convertit en una referència per a acadèmics de dret ambiental d'arreu del món

Foto de grup
Membres del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona.

Enguany se celebren els 15 anys de la creació del CEDAT (Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona), un centre que ha servit per donar un impuls i una visibilitat addicional a les activitats de docència, recerca i transferència en l’àmbit del dret ambiental. El CEDAT s’ha convertit gradualment en una referència per a acadèmics de dret ambiental a Catalunya, a Espanya i tot el món. Això ha estat possible gràcies a l’esforç continuat i la voluntat de millora de les persones que hi treballen i al suport de nombroses altres persones i institucions.

L’experiència i el bagatge adquirits al llarg dels anys es posen a disposició de la societat a través de la tasca docent, donant la benvinguda cada any a nous estudiants del màster en dret ambiental; de la tasca de recerca, obrint nous camins en el coneixement en el camp del dret ambiental, i de la tasca de transferència, aportant solucions a problemes pràctics que l’entorn social necessita resoldre.

L’enfocament del CEDAT es fonamenta en el compromís pel medi ambient i per adoptar una perspectiva de justícia ambiental, que té en compte els drets de les generacions presents i les futures.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*