15/06/2021

La URV coordina un programa sobre transformació ecològica en la cooperació internacional

Aquesta formació ambiental ambiental que s'inicia el 21 de juny està adreçada a personal tècnic d'administracions i ONG que vulguin adquirir coneixements generals sobre temes ambientals i de sostenibilitat

Amb el títol “Cap a la transformació ecològica de la cooperació Internacional”, el proper 21 de juny s’inicia una formació virtual en medi ambient i emergència climàtica adreçada al sector de la cooperació. El curs, que consta de sis mòduls virtuals estructurats en vuit lliçons i dues taules d’intercanvi d’experiències, té per objectiu oferir els coneixements bàsics especialitzats en temes ambientals i climàtics, que resulten fonamentals per a la presa de decisions, el disseny de polítiques, programes i projectes i per a la proposta de solucions més justes i ambientalment sostenibles en l’àmbit de la cooperació internacional.

Aquest programa de formació ambiental està adreçat a agents públics i privats del món de la cooperació internacional, en particular al personal tècnic de les administracions i de les ONG que volen adquirir coneixements generals sobre temes ambientals i de sostenibilitat, incorporar una perspectiva de justícia ambiental i climàtica en les seves intervencions i, finalment, acostar-se a l’acció. Està impulsada per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i coordinada pel Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) de la URV i la Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del sud de Catalunya (XCD).

Els mòduls es fan els dies 21 i 28 de juny i 1, 8 i 13 de juliol de 16 a 18h. Per inscriure-s’hi cal accedir a aquest formulari.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*