22/01/2024

El Consell Assessor de l’ETSEQ es reuneix per avaluar l’oferta acadèmica

Aquest òrgan d'assessorament de l'ETSEQ està compost per representants dels diferents sectors industrials de la demarcació, l'administració, la societat i ex estudiants de l'ETSEQ

Consell assessor ETSEQ

A finals del 2023, el Consell Assessor de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) es va retrobar per avaluar la rellevància social de l’oferta acadèmica de l’Escola. Aquest òrgan principal d’assessorament de l’ETSEQ té com a objectiu mantenir en contacte l’Escola amb les necessitats de la societat i el teixit productiu de l’entorn. Està compost per representants dels diferents sectors industrials de la demarcació, l’administració, la societat i ex estudiants de l’ETSEQ.

Durant la jornada, es va presentar el mapa de graus i màsters, i els indicadors de la seva eficàcia. 

Afrontant els reptes futurs, el Consell va proposar iniciatives destinades a millorar la implicació i el sentit de pertinença de la comunitat ETSEQ, així com estratègies per atreure estudiants i assegurar l’eficàcia dels programes educatius. 

Membres del consell assessor debatent sobre qüestions rellevants pel futur de l’escola.
Membres del consell assessor debatent sobre qüestions rellevants pel futur de l’escola.

La clausura, a càrrec del president, Francesc Xavier Grau, va posar de manifest les conclusions i accions resultants de la jornada, subratllant la importància de mantenir una estreta connexió amb les necessitats de la societat i la indústria. Finalment es va proposar una data per la propera reunió pel dia 27 de maig.  

Consell assessor ETSEQ
El Consell Assessor del curs 2023-2024.
Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*