18/07/2022

El ministre d’Universitats coneix els reptes de la URV en una visita de treball

S'han abordat propostes de millora per a l'accés i l'ocupabilitat de l'estudiantat, el finançament universitari i la qualitat de la recerca

Reunió de treball dels membres del Consell de Direcció amb el ministre d'Universitats, Joan Subirats a la sala de juntes del rectorat.

El Ministre d’Universitats, Joan Subirats, ha visitat aquest matí la Universitat Rovira i Virgili, on ha mantingut una reunió de treball amb el Consell de Direcció i amb cinc investigadors per tractar sobre les necessitats i reptes de la Universitat.

El rector, Josep Pallarès, junt amb els vicerectors i comissionats, li han exposat el posicionament de la URV en el sistema universitari públic i com a motor social del territori. La reunió ha servit per abordar propostes per a la millora de l’accés dels estudiants i de l’ocupabilitat, la millora del finançament i la coordinació entre administracions, i també l’aposta de la Universitat per avaluar la qualitat de la recerca.

Un moment de la reunió de treball durant la visita del ministre d’Universitats.

Joan Subirats s’ha reunit a continuació amb els investigadors Robert Sala Ramos, del Departament d’Història i Història de l’Art i director de l’IPHES; Endrius Cocciolo, del Departament de Dret Públic; Mònica Bulló i Fernando Zamora, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia, i Ciara O’Sullivan, del Departament d’Enginyeria Química. Tots cinc han presentat les línies de recerca en les quals estan treballant i li han plantejat els reptes que tenen com a investigadors.

D’esquerra a dreta, Urbano Lorenzo, vicerector de política Científica i Projectes Interdisciplinaris; Endrius Cocciolo, investigador de l’àrea de Dret; Mònica Bulló, investigadora de l’àrea de Bioquímica i Biotecnologia; Joan Subirats, ministre d’Univeresitats; Josep Pallarès, rector de la URV; Robert Sala, investigador de l’àrea de Prehistòria i director de l’IPHES; Fernando Zamora, de l’àrea de Biologia Molecular; Ciara O’Sullivan, de l’àrea d’Enginyeria Química, i Marina Galià, vicerectora de Recerca.
Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*