02/12/2020

El Servei Lingüístic llança l’oferta de cursos de català per al 2n quadrimestre

Seran virtuals i de tots els nivells, i es completen amb dos cursos específics: llenguatge jurídic català i tutories orals. La matrícula comença el 3 de febrer

El Servei Lingüístic de la URV ja té a punt l’oferta de cursos de català per al segon quadrimestre. Tots seran virtuals, i això permetrà que qualsevol membre de la comunitat universitària pugui cursar el nivell que més necessiti, des de l’inicial (A1) fins al nivell superior (C2), passant per l’A2, el B1, el B2 i el C1. L’oferta la completen dos cursos específics: un de llenguatge jurídic català i un de tutories orals perquè el PDI millori les habilitats per fer les classes en català.

La matrícula, que també és virtual, comença el 3 de febrer. La majoria de cursos tindran lloc des del 22 de febrer fins a principi de juny. El 12 de juny es faran els exàmens presencials per obtenir les diferents acreditacions. Per matricular-se cal haver assolit el nivell anterior o bé superar una prova d’accés, que també és virtual.

Cursos d’espanyol per a estrangers

Al segon quadrimestre el Servei Lingüístic també té previst d’oferir cursos d’espanyol per a estrangers, també virtuals, dels nivells A1, A2, B1.1 i B1.2.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*