18/01/2017

Es publica una versió bilingüe del llibret “Moixons de la URV”

És en llengua castellana i llengua anglesa per a difusió entre la comunitat visitant, i constitueix la segona acció conjunta del Centre Internacional i del Pla de Medi Ambient

Portada de la publicació
Portada de la publicació

El Pla de Medi Ambient i el Centre Internacional de la URV publiquen “Pájaros del campus/Birds of the Campus” (2016), la guia sobre moixons del campus Sescelades (Tarragona) en una versió bilingüe en llengua anglesa i en llengua castellana, feta pel projecte editorial Pas de Pardal. El llibret “Moixons de la URV” ja es va publicar en català el curs passat.

Aquest llibret vol donar a conèixer la fauna de l’entorn a la comunitat internacional visitant, i donar-li eines per identificar i gaudir dels ocells gràcies a les descripcions i il·lustracions que apareixen juntament amb els codis QR que ofereixen el seu cant. Els autors són Xavier Riera, ornitòleg i anellador expert d’ocells que ha desenvolupat la seva tasca principalment al Delta de l’Ebre, i Pep Gavaldà, il·lustrador amb una gran curiositat pel món naturalista.

La iniciativa s’emmarca en el pla d’actuacions conjuntes iniciat a finals de l’any 2016 per les dues unitats. Els seus objectius principals són apropar les accions mediambientals a la comunitat internacional que visita o fa estades a la URV, i també donar visibilitat més enllà al compromís amb el medi ambient contret des de la creació de la universitat, ara fa 25 anys.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*