18/01/2017

Es publica una versió bilingüe del llibret “Moixons de la URV”

És en llengua castellana i llengua anglesa per a difusió entre la comunitat visitant, i constitueix la segona acció conjunta del Centre Internacional i del Pla de Medi Ambient

Portada de la publicació
Portada de la publicació

El Pla de Medi Ambient i el Centre Internacional de la URV publiquen “Pájaros del campus/Birds of the Campus” (2016), la guia sobre moixons del campus Sescelades (Tarragona) en una versió bilingüe en llengua anglesa i en llengua castellana, feta pel projecte editorial Pas de Pardal. El llibret “Moixons de la URV” ja es va publicar en català el curs passat.

Aquest llibret vol donar a conèixer la fauna de l’entorn a la comunitat internacional visitant, i donar-li eines per identificar i gaudir dels ocells gràcies a les descripcions i il·lustracions que apareixen juntament amb els codis QR que ofereixen el seu cant. Els autors són Xavier Riera, ornitòleg i anellador expert d’ocells que ha desenvolupat la seva tasca principalment al Delta de l’Ebre, i Pep Gavaldà, il·lustrador amb una gran curiositat pel món naturalista.

La iniciativa s’emmarca en el pla d’actuacions conjuntes iniciat a finals de l’any 2016 per les dues unitats. Els seus objectius principals són apropar les accions mediambientals a la comunitat internacional que visita o fa estades a la URV, i també donar visibilitat més enllà al compromís amb el medi ambient contret des de la creació de la universitat, ara fa 25 anys.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*