08/04/2021

Es reprenen els cursos d’interpretació de teatre presencials

L’Aula de Teatre de la URV i l’Ajuntament de Tarragona presenten la proposta de tallers d’aquesta primavera, que es faran al Camp de Mart

Participants de l'edició del 2020 de l'Aula de Teatre de la URV.

L’Aula de Teatre de la URV oferirà entre els mesos d’abril i juny quatre cursos d’interpretació que, a través de la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, s’impartiran al teatre del Camp de Mart, a l’aire lliure i respectant les mesures de seguretat contra la covid. S’hi pot inscriure qualsevol persona interessada en gaudir del llenguatge teatral, formi part o no de la comunitat universitària.

Tots els tallers són pràctics i pensats com a experiència creativa al voltant de les eines bàsiques de la interpretació, que són el cos i la veu, i de conceptes com la improvisació o la creativitat escènica. En aquesta edició, es dedicaran a fer un treball escènic al voltant de la figura de Goya, ja que enguany se celebra el 275è aniversari del naixement de l’artista i l’Aula de Teatre de la URV ha estat convidada a participar el mes de juliol en un espectacle de carrer a Saragossa, la ciutat natal del pintor.

El laboratori de teatre clàssic al Festival Tarraco Viva

El laboratori de teatre clàssic de l’Aula de Teatre de la URV presenta cada any dins el festival de recreació històrica Tarraco Viva una proposta de reconstrucció escènica al voltant del teatre clàssic. Aquest any, se centraran en el gènere de la pantomima i el mes de maig presentaran l’espectacle Carpe Diem com a part del programa del festival.

El laboratori de construcció, dedicat a la creació d’elements escènics, estarà dedicat enguany a revisar, amb una lectura contemporània, els elements clàssics del teatre de carrer, com són les màscares, els capgrossos o els gegants. L’objectiu és començar a preparar pel proper curs un espectacle de carrer de mig o gran format.

Les persones interessades en inscriure’s als cursos de primavera poden consultar el programa de l’Aula de Teatre.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*