26/04/2022
Estudiants d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris i de Tècniques en Bioprocessos Alimentaris visiten la planta de Florette Ibérica
La visita és útil per al desenvolupament dels avantprojectes integrats dels estudiants
La visita és útil per al desenvolupament dels avantprojectes integrats dels estudiants
L’estudiantat dels graus d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris i de Tècniques en Bioprocessos Alimentaris van visitar el dia 20 d’abril les instal·lacions que l’empresa Florette Ibérica té a Tortosa.
Sònia Valls, cap de Recursos Humans i Prevenció de Riscos Laborals de l’empresa, va explicar a l’alumnat la importància de la seguretat quan es visita una empresa alimentària i les mesures de protecció que calia seguir durant la vista a la zona de producció. Àlex Astruc, director de planta, va explicar la importància de la localització de la planta per donar servei a les consumidores i consumidors catalans.
Pablo Toni, cap de producció, va explicar les dues línies de producció (brots i amanides icebergs o bledes) de les quals disposa l’empresa en l’actualitat, fent èmfasis en la digitalització i control que utilitzen. I finalment, Nerea Bo (Tec Millora Contínua) i Irene Núñez (cap de Qualitat i Medi Ambient), van explicar en detall els processos productius.
El coneixement adquirit pels i les estudiants dels graus d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris i de Tècniques en Bioprocessos Alimentaris serà molt útil per millorar els projectes que estan desenvolupant en els avantprojectes integrats.