28/10/2022

Eudald Carbonell, premiat per la seva trajectòria com a científic i humanista

El guardó, que anualment atorguen la Diputació de Girona i l'Associació LiberPress, es concedeix a persones, moviments i associacions que destaquen per la defensa de les llibertats i els drets humans

El catedràtic Eudald Carbonell recull el premi de la mà d'Elisabeth McCragh, biòloga i membre de l'Associació LiberPress. Fotografia: Miquel Millan/DDGI.

El Catedràtic de Prehistòria de la URV i codirector dels jaciments de la sierra de Atapuerca, Eudald Carbonell, ha rebut el Premi LiverdPress 2022 per la seva “incomparable trajectòria científica, intel·ligent, lúcida, rebel, solidària i a la recerca d’una consciència crítica de la nostra espècie”. L’investigador de l’IPHES-CERCA ha rebut aquest reconeixement en el marc de la XIII edició dels Premis LiberPress, que organitzen anualment i de forma conjunta la Diputació de Girona i l’Associació LiberPress. L’acte va tenir lloc a l’Auditori de Girona aquest dijous al vespre i es va retransmetre.

Aquests guardons tenen per objectiu accentuar i promoure una cultura solidària i es concedeixen a persones, moviments i associacions que han destacat per la seva defensa de les llibertats i els drets humans des de diferents disciplines. En total s’han atorgat nou guardons, que es troben repartits en les categories següents: Memorial, LiVerdPress, Camins, Literatura, Cançó, Associació, Cinema, Catalunya i, el principal, el Premi LiberPress. El Gest d’aquest any és per a la pau.

 

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*