17/07/2020

Èxit de participació al seminari “Getting ready for Horizon Europe” sobre el nou programa marc de recerca Horizon Europe

190 persones han participat al seminari online de la Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi

El seminari “Getting ready for Horizon Europe” sobre el nou programa marc de recerca Horizon Europe ha ha tingut lloc de manera virtual el 16 de juliol de 2020. Hi han participat 190 persones entre membres de la comunitat investigadora, representants d’institucions i gestors/es de projectes de recerca. L’èxit de participació es pot atribuir a les ponents destacades i a la novetat i importància del tema tractat.

La primera part de la jornada ha estat a càrrec Marina Martínez, personal destacat de l’Agencia Española de Innovación (CDTI – Centro para el Desarrollo Tecnológico en Industrial, Ministerio de Ciencia e Innovación) a l’oficina de Brussel·les (oficina SOST – Spanish Office for Science and Technology), on coordina el programa d’especialització de gestors en l’àmbit europeu des de 2009. En la seva intervenció ha proporcionat una visió general del nou programa marc de recerca Horizon Europe 2021-2027 i què es pot esperar a nivell europeu en termes de finançament i oportunitats de recerca.

En la segona part, han intervingut Aïda Díaz, tècnica del Servei de Projectes Europeus i Internacionals, i Cristina Borrás, directora de l’àrea d’Internacionalització de l’AGAUR. Les dues ponents han explicat els principals aspectes de la gestió al nou programa Horizon Europe.

La Unitat de Suport a Propostes Internacionals d’RDi (USPIR) ha estat l’organitzadora d’aquesta sessió. USPIR és la unitat de la URV de recent creació que té l’objectiu de donar suport als investigadors en la redacció de propostes per aconseguir el finançament internacional dels seus projectes de recerca. La Unitat rep finançament de la Diputació de Tarragona i del Ministerio de Ciencia e Innovación.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*